Workshop 9/2-19

Opplever du symptomer på overgangsalder?
Føler du deg energiløs og har lite overskudd?
Vil du gjøre endringer for en sunnere livsstil og bedre balanse?
Trenger du inspirasjon og motivasjon for å komme i gang?

Dette er en workshop for kvinner i alderen 40-60 år som er klar for å ta smarte grep med kosthold, fysisk aktivitet/trening og søvn for å få en kropp og helse i balanse.

💞🌟EARLY BIRD PRIS: kr. 1750,- (du sparer kr. 700,-)🌟💞
Gjelder ved betaling på vipps før 3/2-19 kl. 24.

KUN 10 plasser!
Vi ønsker å gi god kvalitet og personlig veiledning til alle.

Det blir foredrag, trening og praktiske øvelser med personlig veiledning. Du får servert te/kaffe/vann, smaksprøver, lunsj og snacks.

Ønsker du mer informasjon om innhold eller lurer du på om dette er noe du vil investere i, så tar du kontakt med oss på følgende måte:

💚Charlotte
Mob.: 92864941
E-post: charlotte@smilforhelse.no

💚Marit
Mob.: 911 11 020
E-post: marit@kostholdogbalanse.no

—————————————————————

🍀Om lokasjonen

Vi holder workshop’en i Drammen fordi vi ønsker å lage et tilbud utover Oslo slik at at det også blir lettere tilgjengelig for Buskerud og Vestfold. Vi har funnet et fantastisk sted, en ærværdig villa, der Helhetssenter (www.helhetssenter.no) holder til. Her er det fokus på at vi mennesker er ulike og kan trenge ulik behandling i ulike faser i livet. Vi synes dette huset passer perfekt til vår workshop.

🍀Om dagen

Målet vårt er å gi deg som deltager en dag med fokus på kosthold, trening og søvn for god hormonbalanse, nøkler og verktøy til implementering av nye vaner for å styrke kroppen og bygge god helse. Vi ønsker også at du skal få en fin dag med fokus på DEG og hva DU trenger.

Denne dagen skal du få nyttig kunnskap om optimal næring og trening for å leve godt med din overgangsalder og for å kunne ta smarte grep om egen helse. Du skal få gjøre praktiske oppgaver som med vår hjelp vil kunne gjøre deg i stand til å starte en prosess mot ditt eget mål.

🍀Om oss

Charlotte har bakgrunn som Bioingeniør og er personlig trener, utdannet fra Norges Idrettshøyskole. Hun driver eget firma SMIL for helse, som er et utetreningskonsept. Charlotte brenner for å hjelpe voksne damer med trening for å styrke både kropp og hode slik at de kan ha god helse og livskvalitet. Hun vil formidle trening ute på en enkel og overkommelig måte slik at det blir gjennomførbart i hverdagen.
www.smilforhelse.no

Marit har en variert bakgrunn med erfaring fra både administrasjon og ledelse i det private næringsliv, frilansjournalist, til gründervirksomhet innen hagedesign, forlagsvirksomhet og ernæring. Hun har også gitt ut boken «Råbra Rabarbra – For historien, for helsen, for ganen».
Marit brenner for å opplyse om hva hverdagsmenneskene kan gjøre for å ta vare på kroppen sin og hvor viktig det er å forebygge på en enkel og gjennomførbar måte! Hun ønsker å bidra til at de som trenger det, kan få en bedre hverdag ved hjelp av blant annet kostendring og fokus på næringsrik ren mat.
www.kostholdogbalanse.no

🍀Velkommen

Vi gleder oss masse til å dele av vår kunnskap og å vise deg hvilke endringer du kan gjøre selv, hva som må til for å kunne gjennomføre det i hverdagen og holde på over tid slik at du får etablert nye og gode vaner.

VELKOMMEN TIL WORKSHOP’EN!

Hilsen Charlotte & Marit